KicsiKözepesNagy

Találatok szűrése

Összes kijelölése / Kijelölések törlése

Szálláshelyek keresése

314 kutyás szállást találtam Szállások rendezése:

Kellemes hangulatú apartmanház, teljesen zárt füvesített udvarral az Óváros és a Nagyerdő határán.

411 Ft fő/éj-től

Vakáció Üdülő sok szeretettel várja a Balatonon nyaralni,kikapcsolódni vágyó családokat, gyermek és felnőtt csoportokat a Révfülöpön lévő 70 fős üdülőben, ahol 2-3-4 ágyas fürdőszobás szobákban és fürdőszobás faházakban helyezzük el kedves vendégeinket. VAKÁCIÓ Üdülő főépülete fűthető, nyitva tartása: január 01 – december 31.

500 Ft fő/éj-től

Üdvözöljük az Iglauer Parkban! Az Északi és Déli-Bakony találkozásánál, Veszprémtől 20 kilométerre, a 8-as számú főút mentén fekvő Városlődön, egy arborétumszerű park hatalmas fáinak árnyékában várja vendégeit egész évben az Iglauer Park.

800 Ft fő/éj-től

Jöjjön Észak-Magyarországra, Bekölcére, és üdüljön a Western Lovastanyán, a Panzió Bekölcében!

Akciós ár 1 100 Ft fő/éj-től

A Panoráma Kemping 3 km-re fekszik a Hévízi tótól, Magyarország legismertebb gyógy- és idegenforgalmi központjától. A Hévízi tó, a világ legnagyobb melegvizű tőzegfenekű gyógytava. Nyáron 28-34 °C, télen 22-26°C hőmérsékletű.

1 500 Ft fő/éj-től

Kehidakustányban a gyönyörű Zala-Völgyében a falu szívében várja vendégeit, a főúttól távol fekvő 2 éve épült apartmanházunk.

1 500 Ft fő/éj-től

Zuglóban olcsó kulturált tiszta szállás 2-4-5 személyes szobákkal. Internettel, színes televízióval ellátott szobában 1 éj 1 személyre már 4000Ft-ért is foglalható!

Akciós ár 1 667 Ft fő/éj-től

Kedves pihenni vágyó vendég! Ha szeretné a Mátra hegységet és környékét megismerni, szabadságát kellemesen eltölteni, üdüljön családjával, barátaival a Panoráma vendégházban Mátraderecskén.

1 714 Ft fő/éj-től

Fedezze fel Tatát, a "vizek városát"! Családias hangulatú szállodánk a tatai Öreg-tó partjától 300 m-re gyönyörű természeti környezetben fekszik. 3 hektáros parkjával idilli helyszínt teremt a pihenésre. A kutyusokat minden épületbe be lehet vinni. A gazdijukkal közös szobában vannak elszállásolva. Étkezéskor az étterem teraszán tudjuk a kedvenceket vendégül látni.

1 750 Ft fő/éj-től

Vendégházunk Mátramindszent központjában áll. A falu a Mátra északi lejtőjére települt, tíz kilométerre Galyatetőtől, és száztíz kilométerre Budapesttől. A község tengerszint feletti magassága 280 méter, de a levegő tisztasága hasonló, mint a Mátra 8-900 méter feletti csúcsain. A faluból minden irányba gyönyörű séták, túrák tehetők erdőn-mezőn, hegyen-völgyön, patakparton.

1 786 Ft fő/éj-től

Megjelenítés: