KicsiKözepesNagy

Szolgáltatások keresése

Összes kijelölése / Kijelölések törlése
Budapest, XIII. kerület, Pannónia u. 13.

Szeretettel várjuk Önt is a XIII. kerület Pannónia u. 13. szám alatt található kávézónkba! Jöjjön és látogasson meg minket!

Budapest, XI. kerület, Bukarest u.

Várjuk kedves pihenésre, kellemes időtöltésre és különböző finomságokra vágyó vendégeinket a hét minden napján (kivéve ünnepnapokon)!

Budapest, III. kerület, Lajos u. 93-99.

A Pastrami érdekessége abban rejlik, hogy a konyha a helyiség közepén helyezkedik el, így az asztalunk mellől kényelmesen láthatjuk, hogyan is készül el a megrendelt étel. Az étterem kellemes teraszán 80 fő foglalhat helyet. 50m-re van parkolási lehetőség, ahol 1 óra ingyenes.

Budapest, III. kerület, Hármashatárhegyi út 3.

Ha sétálnál egyet négylábú barátoddal a környéken, szép környezetben, csodálatos kilátással, a Hármashatárhegy egy kitűnő célpont lehet. Ha pedig még egy pohár teát, üdítőt, kávét, talán forralt bort is szívesen meginnál, vagy egy jó babgulyást ennél vasárnapi ebéd gyanánt, kutya- és gyerekbarát közegben, akkor látogass el a Rekettyés Turistaházba!

Budapest, XII. kerület, Diós árok út 16.

Nagy szívélyességgel fogadjuk Önöket kis tsaládi vendéglőnkben, legyenek bármilyen neműek és korúak is a betérők. Ehelyt ímmáron egyszáz esztendeje fogadják a látogatókat és látják el mindennemű étellel, itallal.

Szentendre, Jankó János u. 4.

Hangulatos kávézó Szentendre eldugott utcájában, csöppnyi mediterrán és békebeli nyugalom a Duna partján.

Budapest, VI. kerület, Nagymező u. 14.

Remek kávéházi bisztró a Nagymező és a Paulay Ede utca sarkán, ami tökéletes helyszín a nap minden szakában: legyen az egy kellemes reggeli, egy kis étkezés napközben vagy vacsora színház után (van aki szünetben is kiugrik hozzánk!).

Budaörs, Patkó u. 9.

Kutyakozmetika Budaörsön a Patkó utcai állatorvosi rendelőben. Cím: 2040 Budaörs, Patkó utca 9.

Budapest, XIII. kerület, Budapest, Üteg u. 19.

Petlap Kedvencek Kedvence webáruház és petshop. Kutyamegőrzést is vállalunk!

Budapest, V. kerület, Zoltán u. 18.

Kávézónk minőséget kínál Budapest szívében, széles választékkal és megannyi plusz szolgáltatással. Vidám perceket kínálunk és kívánunk!

Megjelenítés: