KicsiKözepesNagy

Hotel Millennium (Pécs)

Szálloda, hotel

10 450 Ft fő/éj-től

A szálláshely besorolása:  


Az ország déli részén a mediterrán éghajlatú Mecsek-hegység déli lábánál fekszik a történelmi nevezetességeiről is híres Pécs. A több mint kétezer éves város a művészetek és kultúra szülőföldje. Múzeumairól, gazdag művészeti életéről Európa szerte ismert. A régiót a szőlő és bor vidékeként említik az útikönyvek.

 • Nyitvatartás: egész évben
 • Bejelentkezés: 14.00 után
 • Kijelentkezés: 11.00-ig
 • Recepció: igen
 • Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
 • Bank- és hitelkártya elfogadása: bank- és hitelkártyát elfogad
 • Szobák száma: 38 db
 • Üdülési csekk elfogadása: igen
 • Vendégenként hozható kutyák száma és mérete: 2 közepes méretű kutya
  Amennyiben a megadott paraméter önnek hátrányos, akkor javasoljuk, az ajánlatkérés megjegyzés rovatában ezt jelezze és a szállásadóval egyeztesse.
  Honnan tudom, hogy milyen méretűnek minősül a kutyám?

Szálláshely leírása

A Hotel Millennium**** immár 10 éve várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeket Pécs szívében, közvetlenül Pécs történelmi belvárosa fölött, a Kálvária domb déli oldalán, mindössze 5 percnyi sétára a főtértől, ahonnan egyedülálló kilátás nyílik a városra és a környező hegyekre.

A szálloda természetvédelmi területen fekszik, környékén több múzeum és műemlék található.

A hotelben 38 szoba áll a vendégek rendelkezésére.

Szobák leírása

Minden szobában található:

* LED Televízió
* Minibár
* Telefon
* Internet
* Fürdőszoba
* Fürdőszobai bekészítés
* Klíma

A szálláshely alapárai*

Ft/éj alapárFt/fő/éj alapár
Standard szoba /1 fő részére/18 900 Ft18 900 Ft
Standard szoba /2 fő részére/22 400 Ft11 200 Ft
Superior szoba /1 fő részére/22 400 Ft22 400 Ft
Kétágyas superior szoba /2 fő részére/24 900 Ft12 450 Ft

* Az itt meghatározott alapárak a szálláshely jellemző alapárait jelölik, azonban az Ön által meghatározott időszakra az időszak jellegének megfelelően az ár akciós időszakokban alacsonyabb, illetve a kiemelt időszakokban magasabb is lehet. Amennyiben konkrétan szeretné megtudni, hogy az Ön által választott időszakra a szálláshely milyen árat alkalmaz, kérjük használja az oldal alján található online árlista lekérdezési és ajánlatkérési lehetőséget.

Lemondási feltételek

Amennyiben a visszaigazolt foglalást időben nem mondják le, vagy a vendég időben nem érkezik meg, az ügyfelet kötbér terheli , melynek összege 21-15 nap között a részvételi díj 40%-a, 14-7 nap között a részvételi díj 60%-a és 6 napon belül, vagy le nem mondás esetén a részvételi díj 100%-a. A lemondásokat minden esetben írásban igazoljuk vissza, ettől a pillanattól fogva a foglalástörlés hivatalos.

Árlista lekérdezése

Az árlista lekérdezése mindenki számára elérhető, azonban az ajánlatkérés küldéséhez be kell jelentkeznie az oldal tetején lévő űrlap segítségével, illetve amennyiben még nincs az oldalhoz hozzáférése, regisztráljon itt.