KicsiKözepesNagy

Almásliget Vendégház (Mátramindszent)

Vendégház

1 786 Ft fő/éj-től


Vendégházunk Mátramindszent központjában áll. A falu a Mátra északi lejtőjére települt, tíz kilométerre Galyatetőtől, és száztíz kilométerre Budapesttől. A község tengerszint feletti magassága 280 méter, de a levegő tisztasága hasonló, mint a Mátra 8-900 méter feletti csúcsain. A faluból minden irányba gyönyörű séták, túrák tehetők erdőn-mezőn, hegyen-völgyön, patakparton.

 • Nyitvatartás: egész évben
 • Bejelentkezés: -
 • Kijelentkezés: -
 • Recepció: nem
 • Beszélt nyelvek: magyar
 • Bank- és hitelkártya elfogadása: nincs megadva
 • Szobák száma: 4 db
 • Üdülési csekk elfogadása: igen
 • Vendégenként hozható kutyák száma és mérete: 1 nagy méretű kutya
  Amennyiben a megadott paraméter önnek hátrányos, akkor javasoljuk, az ajánlatkérés megjegyzés rovatában ezt jelezze és a szállásadóval egyeztesse.
  Honnan tudom, hogy milyen méretűnek minősül a kutyám?

Szálláshely leírása

Az épület valamikor a bíróé volt, egyike a falu legszebb házainak. A ház belső oldalán futó L-alakú veranda, a fedett terasz, és a gyümölcsfákkal teli kert intim, csendes és természetközeli környezet a pihenni, vagy akár bulizni vágyóknak. Közvetlen lakószomszéd nincsen, mert két oldalról az orvosi rendelő és a posta kertje, hátulról pedig fenyvessel borított hegyoldal határolja az 1500 négyzetméteres telket.

A ház négy, egymástól külön is megközelíthető szobából, két fürdőszobából, és jól felszerelt konyha-étkezőből áll, összesen száz négyzetméter alapterületű. Ehhez kapcsolódik a 30 négyzetméteres széles veranda, és a 26 négyzetméteres fedett terasz, kerti tűzhellyel.

Igyekeztünk megőrizni a ház eredeti szépségét, az épület szerkezetét, a régi nyílászárókat és belső spalettákat, a színes terazzo mozaiklapot a konyhában, és ezekkel harmonizáló bútorokkal rendeztük be.

Baráti társaságoknak bulizáshoz, 2-3 család együtt nyaralásához, közös hétvégéjéhez ajánljuk. Egyszerre csak egy társaságnak adjuk ki, és szívesen látunk négylábúakat is.

Szobák leírása

Szobák:
- kétágyas, külön hidromasszázs zuhanykabinos fürdőszobával, plusz franciaággyá nyitható kanapéval;
- négyágyas: egy franciaágy, két külön ágy;
- egyágyas;
- hombár: itt akár öten is alhatnak, két emeletes- és egy külön ágyon.

Szobák szolgáltatásai, felszereltsége

Központi fűtés, CD, DVD és két tévé szolgálja a kikapcsolódást.

A szálláshely alapárai*

Ft/éj alapárFt/fő/éj alapár
Ház / vendégház /3 fő részére/8 000 Ft2 667 Ft
Ház /14 fő részére/25 000 Ft1 786 Ft

* Az itt meghatározott alapárak a szálláshely jellemző alapárait jelölik, azonban az Ön által meghatározott időszakra az időszak jellegének megfelelően az ár akciós időszakokban alacsonyabb, illetve a kiemelt időszakokban magasabb is lehet. Amennyiben konkrétan szeretné megtudni, hogy az Ön által választott időszakra a szálláshely milyen árat alkalmaz, kérjük használja az oldal alján található online árlista lekérdezési és ajánlatkérési lehetőséget.

Egyéb költségek

A szállás díja 4 fő felett 2 500 forint/fő/éj (maximum 25 000 forint).

Egy hétre 100 000 forintba kerül a teljes ház.

Fűtési szezonban a gáz külön fizetendő a gázóra állása alapján.

Akciók, kedvezmények

Kiemelt időszakokban (húsvét, pünkösd, augusztus 20., október 23., karácsony, szilveszter) a díjak változhatnak.

Árlista lekérdezése

Az árlista lekérdezése mindenki számára elérhető, azonban az ajánlatkérés küldéséhez be kell jelentkeznie az oldal tetején lévő űrlap segítségével, illetve amennyiben még nincs az oldalhoz hozzáférése, regisztráljon itt.