KicsiKözepesNagy

Iglauer Park (Városlőd)

Apartmanház

800 Ft fő/éj-től


Üdvözöljük az Iglauer Parkban! Az Északi és Déli-Bakony találkozásánál, Veszprémtől 20 kilométerre, a 8-as számú főút mentén fekvő Városlődön, egy arborétumszerű park hatalmas fáinak árnyékában várja vendégeit egész évben az Iglauer Park.

 • Nyitvatartás: egész évben
 • Bejelentkezés: 14.00 után
 • Kijelentkezés: 10.00-ig
 • Recepció: igen
 • Beszélt nyelvek: magyar, angol, német
 • Bank- és hitelkártya elfogadása: nincs megadva
 • Szobák száma: 25 db
 • Üdülési csekk elfogadása: igen
 • Vendégenként hozható kutyák száma és mérete: 1 nagy méretű kutya
  Amennyiben a megadott paraméter önnek hátrányos, akkor javasoljuk, az ajánlatkérés megjegyzés rovatában ezt jelezze és a szállásadóval egyeztesse.
  Honnan tudom, hogy milyen méretűnek minősül a kutyám?

Szálláshely leírása

Szállónk a sátras kirándulótól a hotelt kedvelő turistáig minden vendég számára igényének és pénztárcájának megfelelő szálláshelyet nyújt.

Nálunk a természet a hangadó! A hozzánk látogatót megérinti a természet közelsége, a Bakony egyedi klímája és a vadregényes táj hangulata. Jöjjön el, legyen része benne, szeretettel várjuk Városlődön!

Szobák leírása

Szálláshelyünkön 10 darab nyolcszemélyes alpesi faház, 10 darab négyszemélyes bungaló, 5 darab fürdőszobás szoba áll vendégeink rendelkezésére. A park alsó részén van néhány sátorhely is. Szálláshelyünk teljes kapacitása 135 fő.

Alpesi faházaink 2 szintes fűthető faházak, az alsó szinten 5, a felső szinten 3 hellyel. A vizesblokk külön épületben található.

Bungalóink 2-2 darab emeletes ággyal 4 személyesek, a vizesblokk itt is külön épületben van.

Fürdőszobás szobáink villaépületünkben találhatóak, minden szobában televízió, hűtőszekrény van, a fürdőszobában WC, mosdó és zuhanyzó. Az 5 fürdőszobás szoba elosztása a következő: 2 darab 4 ágyas, 2 darab 2 ágyas és 1 darab 3 ágyas (összesen tehát 15 hely).

Az épületben a vendégek rendelkezésére áll egy 24 fős különterem és egy teljesen felszerelt konyha.

A szálláshely alapárai*

Ft/éj alapárFt/fő/éj alapár
Villa /1 fő részére/3 600 Ft3 600 Ft
Villa /2 fő részére/7 200 Ft3 600 Ft
Villa /3 fő részére/9 900 Ft3 300 Ft
Villa /4 fő részére/13 200 Ft3 300 Ft
Ház / vendégház /1 fő részére/1 800 Ft1 800 Ft
Bungalow /1 fő részére/1 800 Ft1 800 Ft
Sátor- / lakókocsihely /1 fő részére/800 Ft800 Ft

* Az itt meghatározott alapárak a szálláshely jellemző alapárait jelölik, azonban az Ön által meghatározott időszakra az időszak jellegének megfelelően az ár akciós időszakokban alacsonyabb, illetve a kiemelt időszakokban magasabb is lehet. Amennyiben konkrétan szeretné megtudni, hogy az Ön által választott időszakra a szálláshely milyen árat alkalmaz, kérjük használja az oldal alján található online árlista lekérdezési és ajánlatkérési lehetőséget.

Egyéb költségek

- Fűtési díj alpesi faházban (igény esetén): 1.200 Ft / faház / éj
- Kerékpár kölcsönzés: 500 Ft / nap

Étkezés gyermek (0-14 éves) esetében:
- Reggeli (várható díj): 340 Ft
- Ebéd (várható díj): 800 Ft
- Vacsora (várható díj): 610 Ft

Étkezés felnőtt esetében:
- Reggeli (várható díj): 490 Ft
- Ebéd (várható díj): 970 Ft
- Vacsora (várható díj): 840 Ft

Előlegfizetés egyéni (10 fő alatti) foglalás esetén nem szükséges.

Akciók, kedvezmények

Kedvezményeink:
- Családi kedvezmény: 3 év alatti gyerekek ingyenesen alszanak az Iglauer Parkban, 3-6 év közötti gyermekeknek 50% kedvezmény a szállásdíjból (ha a gyermek a szülővel egy szobában alszik).
- Csoportkedvezmény: 20 személy után egy fő szállásdíja ingyenes.
- Csapatkedvezmény: 10% kedvezmény a szállásdíjból, ha egy intézmény egy (tan)évben több, mint öt alkalommal látogat hozzánk.
- Hűségakció: 10% kedvezményt adunk 5 éve visszajáró vendégeink számára minden szolgáltatásunkból.
- Hosszúakció: 6 éjszakát meghaladó ittlét esetén 10% kedvezmény a szállásdíjból.
- 100+ Akció: 100 főt meghaladó csapatnak, csoportra szabott kedvezményes árlistát állítunk össze.
- Kedvezményeket adunk a következő idegenforgalmi kártyákra: Compalmanach (5%), Magyar Turizmus Kártya (5%), Youth Hostel tagkártya (10%).
- Elfogadunk nemzeti üdülési csekket.

Lemondási feltételek

A megrendelésben nagymértékű (10%-ot meghaladó) változtatást legkésőbb az érkezés előtt 4 héttel van módunkban elfogadni. Ezt követően a szállásdíjat az utolsó ismert létszám alapján rögzítjük, ettől eltérni maximum csak 10 százalékot tudunk.

Ez a korlátozás az étkezési díjakat nem érinti, itt legkésőbb a változás közlését követő harmadik étkezés után átáll a konyha az aktualizált létszámra. Kérjük éppen ezért, hogy az esetleges változásokat mihamarabb közölni szíveskedjenek.

Árlista lekérdezése

Az árlista lekérdezése mindenki számára elérhető, azonban az ajánlatkérés küldéséhez be kell jelentkeznie az oldal tetején lévő űrlap segítségével, illetve amennyiben még nincs az oldalhoz hozzáférése, regisztráljon itt.