KicsiKözepesNagy

Találatok szűrése

Összes kijelölése / Kijelölések törlése

Szálláshelyek keresése

314 kutyás szállást találtam Szállások rendezése:

Üdüljön a vadregényes Keleti-Mecsek szívében a 4 hektáros erdei park szélén álló Rubinvölgyi Apartmanházban, Magyaregregyen.

2 143 Ft fő/éj-től

A Márta Haus a Balaton partjától légvonalban kb. 1000-1200 m-re található, kocsival 3, gyalog kb. 6-10 percre a tóparttól.

2 167 Ft fő/éj-től

Ha Ön nagyra értékeli a jó levegőt, nyugalmat és kilátást a Dunakanyarra, és gyermekei esetleg négylábú családtagja egy nagy kertben önfeledten szeretnének játszani, úgy Ön is imádni fogja nyaralónkat.

Akciós ár 2 170 Ft fő/éj-től

A Pepita Ifjúsági Szálló Tiszafüred központjában található, szobáink apartman jellegűek. Szállodánk a környék legkedvezőbb árfekvésű szállása, ahol munkatársaink mindent megtesznek, hogy a vendégeink jól érezzék magukat.

2 200 Ft fő/éj-től

Ha otthonától távol üdül vagy dolgozik, miért kellene lemondania az otthon komfortjáról, kényelméről?

2 200 Ft fő/éj-től

Orosháza belvárosában, a város egyik legrégebbi, legszebb utcájában, várjuk szeretettel vendégeinket.

2 250 Ft fő/éj-től

A debreceni Kossuth Lajos Kollégiumok az egyetem főépületének tőszomszédságában helyezkednek el, a város zöldövezetében, a Nagyerdő szívében, pár percnyi sétára a Gyógyfürdőtől, a Mediterrán élményfürdőtől, illetve az állatkerttől és a vidámparktól.

2 250 Ft fő/éj-től

Üdvözöljük Cserépfalun, ahol a tücsök ciripelése kíván jó éjszakát! A Cserépfalu északi határát elhagyó autós vagy turista pár perc alatt szembe találja magát az Aranygombbal. Ez a földrajzi neve annak a gyümölcsfáival, szőlőlugasaival, mészkőszirtjeivel rámosolygó hegyoldalnak, mely névadója lett a vendégháznak.

2 250 Ft fő/éj-től

Apartmanházunk Bük-Bükfürdő szívében a gyógyfürdőhöz közel, éttermek és üzletek szomszédságában helyezkedik el. Családunk sok éves turisztikai tapasztalata garantálja a megbízható színvonalat, a kellemes időtöltést, a nyugodt pihenést és kikapcsolódást. Látogasson el hozzánk Ön is, hogy elégedett vendégeink sorában üdvözölhessük! Szeretettel várjuk!

2 250 Ft fő/éj-től

Megjelenítés: