KicsiKözepesNagy

Tisztább, szárazabb, biztonságosabb érzés

A reklámszlogennel természetesen nem az always betétekre céloztam, hanem a lábbelimre.
Szeretem én az esőt.

Tényleg.
De azért lassan elég lenne már belőle.

Mindenesetre a sétáinkat a trágya időjárás nem igazán befolyásolja.

Max. az én öltözékemet. Kapucnis kabát, és gumicsimma. Főleg, hogy egyszerre két pár sportcipőm halt meg, és ami maradt, az már téli Nike, plusz a téli túrabakancsom. Mondjuk nem hibáztathatom az elhunytakat. Az egyik Nike volt, és több, mint 16 (!!) éves. A másik azt hiszem 6 évet töltött be idén, és Mission márkájú volt, gyengébb minőség, de azért ez is jól bírta.

A gumicsimmám marha nehéz felhúzni. Utálom azt a fél percet, mire beleszenvedtetem a lábam. Ha egyszer rám szakad az otp, vennék egy hasonlót, de cipzárasat, béleltet. Az milyen szuper lenne... De ilyen szármagasságút szeretnék, nem szeretem a térdig érőt. Amúgy persze olyan csizmám is van, de azt nagyon nehéz terepre tartogatom (mondjuk Nagykőrös, Gát - igaz, Móni? :)).

Csajok ettek, száradnak. Zarácskám átment kiskiflibe, úgyhogy őt betakartam. Sallyke láthatóan nem fázik, szerintem élvezi is, hogy végre nincs melege a nagy bundájában. Mondjuk mióta lefogyott, és hát a szőre is sokkal kevesebb már, egyáltalán nem liheg annyit. Majd alakul. Amúgy jól van.

Zara is. Nem sántít, de holnap azért beugrunk egy ismétlő infralézer kezelésre a dokihoz reggel, mert pénteken kicsit lesántult. Tegnap is elindultunk orvoshoz, csak odatelefonáltam, és kiderült, nincs bent az illetékes. De holnap ott kezdünk. Nem akarom, hogy fájdalmai legyenek. Igyekszem annyira karbantartani lánykám, hogy minél tovább, a körülményekhez képest teljes életet élhessen. Mondjuk attól tartok, a jobb bokáját még tuti, hogy műteni kell egyszer.

Jó kis ázott kutya szag van. :) Nem is értem, miért. :)

Ázott kutyákról aranyos kép még itt található.

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!