KicsiKözepesNagy

Magazin

2010. november 14., vasárnap - írta admin

Pár éve végre mi is boldog kutyatartókká válhattunk, bár ez kicsit szimplán hangzik, mivel a kutya nálunk családtag.
Nem túlzás azt mondani, hogy azóta alaposan megváltozott az életünk. Átalakultak mindennapjaink, új két- és négylábú barátaink lettek, új hobby-kat fedeztünk fel, és hozzájuk rengeteg utazás is társult. Más dolgok lettek fontosak számunkra, az utazások szervezése, a szálláshelyek kiválasztása során is.

Korán feltűnt, hogy amikor itthon kerestünk olyan szálláshelyet, ahol kutyánkkal is fogadnak minket, egyáltalán nem volt olyan egyszerű, mint gondoltuk....

2010. november 14., vasárnap - írta admin

Egy régi vágyunk teljesülhet be a Kutyasszallasok.hu elindulásával.Ahogy láthatod (kérjük, engedd meg, hogy mi, kutyások tegeződjünk!) elindult a béta verzió, vagyis az "éles teszt".Mit jelent a "béta" verzió? Hogy a háttérben még folynak kisebb javítások, még nem érhető el teljesen minden funkció, még nincs minden oldal teljesen feltöltve, és az adatbázis is folyamatos bővítés alatt áll, hogy a legnagyobb ilyen jellegű website legyen itthon. De a legfontosabb dolgok működnek, és már most sok szállás és rengeteg hasznos infó elérhető már az oldalon!Mi ez az oldal?
Az első...

Megjelenítés: