KicsiKözepesNagy

Magazin

2010. november 8., hétfő - írta admin

Missouri államot az amerikai “kutyagyárak” fellegváraként ismerik az USA-ban. Változást hozhat azonban egy új törvény, amit a napokban fogadtak el a választópolgárok, és ami szigorúbb szabályokkal nehezíti a szaporítók dolgát.

A missouri választók 51 %-a mondott igent a Prop B néven elhíresült rendeletre, ami szigorítja az eddig elég lagymatag előírásokat a kutyatenyésztéssel kapcsolatban. Az állam egyik vezető állattenyésztési ágazata az ebtenyésztés, a KansasCity.com információi szerint jelenleg több mint 1400 regisztrált tenyészet található itt. A félhivatalosan...

2010. október 13., szerda - írta admin

TISZAFÜRED – Egész Európában keresnek két méregdrága kutyát. Ambassadort, a két és fél éves angol buldog kant, valamint Cendyt, a nyolc hónapos szukát valószínűleg megrendelésre lopták el.

„Profik lehettek az elkövetők, mert négy kerítésen jutottak át a 40 kilós teherrel, és csak ezt a két állatot vitték el a sok közül. Tudták, hogy mit csinálnak" – mondta Somogyi Kata tenyésztő, elkeseredett exgazdi.

„Azért érnek sok millió forintot, mert Ambassador már három országban nyert versenyt, a kicsi pedig kiváló vérvonalból való. Kérdés, hogy a tolvajok mit kezdenek...

Megjelenítés: