KicsiKözepesNagy

Új póráz - home made

Megvettük ma Zarával a kék színű kötelet, két pórázra valót - így most már van két új piros, és két új kék retrieveres pórázunk. Ha mindezt netről rendelem, akkor minimum 10000 Ft lett volna. Igy meg az egész került kb. 3000-be.

Este fél 6-kor jöttünk fel, és még hátra volt a 10 órás séta. Hát xfactor és megaszar után bealudtunk. Lányok vacsoráztak, és húzták a lőbőrt. Hajnal négykor ébredtem.... Lementünk egy pisire. Sallykém állapota normalizálódni látszik most már tényleg. Normális mennyiséget iszik, és ugyanannyit bír wc-használat nélkül, mint korábban. Hurrááááá!!! :)))))

Most már csak Zara lábának kéne pikk-pakk helyrejönni, mert alig bírok vele. Déja vue... Mint a bokaműtét után. Totál szét van esve, mert ugye nem futhat, és nem bandázhat. Itthon dobálgatok néha neki labdát, de hát az nem ugyanaz... Szerencsére elég szép a varrata. Holnap reggel megyünk infralézerrel Zengővel karöltve, és hát előtte valamibe Sallytől pisimintát kéne vinnem. Meg is van - egy carte d'or-os doboz peremét felemagasságúra levágom, és azt alá tudom tolni. Aztán meg átöntöm egy ganodermás dobozkába, az nagyon jól zár. Este el ne felejtsem ezeket előkészíteni.

Sallykével átálltunk a Trovet vesediétás tápra, abból kétszer ehet 10 dekát, emellett pedig zöldség, kefír, tojás, kevés gyümölcs, ilyesmi.
Viszont ha elérte a versenysúlyát, muszáj lesz emelnem a kajaadagját, hogy kondiban maradjon azért.



Annazara blog

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!