KicsiKözepesNagy

Javuló tendencia

El ne kiabáljam azért...

Szóval többnapos vesekímélő diéta után is ugyanannyit vedelt szegény, mint előtte. És ahogy leálltunk a gréti mix-szel, amiben sok a szénhidrát - tehát kemény második napja - normalizálódni látszik a helyzet.

Normális mennyiséget iszik, és egyáltalán nem pisilt be. Most délelőtt sem kellett levinni (egész héten délelőtt volt plusz sétája), hajnalban pisilt, és most. Úgy, mint régen.

Hát reménykedem, hogy tényleg kezdődő diabetes, és a diéta hatásos lesz.
Most is, ahogy feljöttünk sétából, nem esett bele fejjel a vizesedénybe, pedig meleg is van kint, és liheg, mégsem... Ez tök jó. Közben le is feküdt, letette a kis fejét.

Olyan szép fényes-bolyhos lett a szőre, hogy tegnap megfürdettem. :) Kócos is itt-ott, de sebaj. Zara szőre sokkal jobban tisztul, Sally bundája vastagabb és tömöttebb, frankón megtartja a piszkot. Ráfér időnként a fürdés. És hát már nem rémálom beemelni a negyven kilós testét a kádba. Egyrészt mert már csak 31 kiló, másrészt mert már együttműködik, nem pedig húsz körömmel kapaszkodik a földbe. :)

Délelőtt voltunk Zarácskámmal erre-arra. Beugrottunk a Kolmer-hez is, és vettem retrieveres póráznak való kötelet. Megint elveszett egy... :S A gyűlölt vastag sötétkék. Nem is sajnálom.

Most kemény ezer forintból csináltam kettőt. Pirosat. Plusz ugye van egy kékünk (az jó vékony hál' istennek). Majd ha látok valahol, veszek még kötelet, pár fémkarikát, és gyártok még. Talán benézek a Baumaxba holnap. A kolmer-nél sajnos csak ez a piros volt, de szeretnék még kéket is csinálni.

Zengő barátunkat baleset érte. :((( Szegényt megtépte egy csehszlovák farkas a kutyasuliban. Pontosabban kiharapott egy kis darabot a feje búbján a bőrből. :(
Hétfőn találkozunk, jönnek velünk infralézerre.



Annazara blog

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!