KicsiKözepesNagy

I'm tryin'

Próbálok, próbálok... felülkerekedni magamon.
Iszonyú déja vue érzésem van... Mikor Sally megérkezett - akkor is izgultam miatta, hogy mi lesz, hogy lesz, kinek adom oda, kire merem rábízni élete végéig, de nem is akarom senkinek odaadni...
És emellett a dupla sétákat megoldani, kettőre megtanulni figyelni, forgalom, autók, motorok, biciklisek, gonosz boszorkányok, két teljesen eltérő igényű kutya... Ráadásul Zara akkor lábadozott, vissza kellett fogni.

Na most ugyanez van. Aggaszt Sally állapota. Zara meg szét van esve a mozgáshiány miatt.

Igyekszem úrrá lenni a helyzeten meg saját cérnaszálon lógó idegeimen. Most itt a hétvége, egész nap figyelhetem, Sally mennyit iszik.
Tegnap Kiserdő után feljöttünk... Este 8 körül vacsora (jut eszembe, el kell mennem vennem zöldséget, elfogyott a cucc). Utána csajok bealudtak. Anyátok közt után én is... Pedig még hátra volt egy séta.

Hajnal fél 1 körül ébredtem. Feltápászkodtam, lementünk. Sally pisilt, kakilt (lazábbat sajnos - a tápváltás miatt gondolom), Zara pisilt.
Irány fel.

Reggel engedélyeztem magamnak egy kis plusz alvást. Negyed 8kor mentünk le. És Sally bizony már kibírta a kicsit arrébb levő, megszokott pisihelyig, nem ült neki rögtön a kuka melletti zöldön.
Úgy látom, kevesebbet iszik, mióta nem kap szénhidrátot.

Dokitól megkérdeztem a ganodermát, amit én is eszem. Jó hatással van a hasnyálmirigyre és ezáltal segíti az inzulintermelést, csökkenti a vércukrot. Bólogatott - szórjak csak egy kapszulányit naponta a kajájára. Tegnap óta így ezt is kapja.
Bizakodom.
Diétával hiszem, hogy megoldhatjuk a nyavalyáját, mozgatni fogom, figyelek a súlyára (mondjuk nem t'om mitől hízna szegény - napi 20 deka tápot ehet, emellett csak zöldség, kevés tojás, túró, stb...)

No majdcsak beáll a dolog.

Nem is meséltem... Mióta Sallyke lefogyott, és virgonc ugra-bugra csajszi, néha látom ám, hogy a fűben fetrengésnek ugyanúgy fog neki, mint Zara - álló helyéből tigrisbukfenc, és úgy... Haláli. :) Mintha nem is ugyanaz a kutya lenne. :)

Lánykáim alszanak. Emésztenek. Sallynek 10 deka vesediétás, Zarának 15 deka Happy Dog. Mindez kevés meglangyosított kefírrel nyakonöntve. Edények fényesre polírozva. Azután egymáséi szintén. :)

Beleszerettem ebbe a zenébe - én bizony (szégyen, nem szégyen) a Shrekből ismertem meg anno. Most meg az x-factorból, aztán szegény kicsi Öbidusz videójából. Eddig ez a verzió tetszik a legjobban...
Kate Voegele - Hallelujah
 



Annazara blog

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!