KicsiKözepesNagy

Táp

Anyu főzött délelőtt jópár darab pipifarhátat, egy csomó répával, természetesen bármiféle fűszerezés nélkül.
Az előbb leszedegettem a csontról a husit, lett egy csomó. Ez lesz a vacsi, plusz Sallynek gréti mix és egy kevés a gyógytápból (ma vettem a Fressnapfban), Zarának Happy Dog.
Zarácskám is sokkal finomabbakat fog enni ezentúl (persze amúgy is kapott főtt dolgokat, csak ritkábban), hiszen ha Sallykének főzök, abból egy keveset Zara is kap majd mindig.

Sok helyen voltunk délután Zarával. Fressnapfban többek között... Vettem ugyebár - egyelőre - két kiló speciális gyógytápot (Petbalance, német gyártmány), 3700 forint volt. A két kiló. És ha minden igaz, némi kedvezménnyel fogok tudni a netről hamarosan rendelni Trovet gyógytápot, itt a linkje:
http://www.webkutya.hu/kutyaknak/szarazeledelek/trovet/1439-trovet-renal-and-oxalate-dog-rid-125-kg.html

Persze a legjobb a Hill's K/D tápja lenne, de azt nem tudom megvenni. 20-25ezer forint egy zsák, és neeem, nem húsz kilós zsákról van szó.

Nagyon fogok figyelni Sallyke étrendjére, és remélem, tudjuk tehermentesíteni a veséit.

Hát, ez van.

Zarámnak mindjárt átkötözöm a lábát, aztán ráhúzom a cipőcskét, hogy ne piszkálja, amíg elmegyek fürdeni.. Még képes, és megműti magát csendes magányában.

Mostanában visszafogott sétáink vannak... Sally valami hihetetlen, hogy pörög lent, pattog, ugra-bugrál, mint egy kajla kamasz. :) Nagyon édes, imád labdázni. És talán ma már kevesebbet ivott, hátha jó lesz ez a diéta.
Zara meg baktat mellettem kis-nagydolog után, kicsit csoszog a drágám a kiscipőben (hogy ne ázzon el a kötés), mindenki sajnálja nagyon, én meg már totál rezignált vagyok. Már annyiszor voltunk műtve, kötözve, hogy már fel sem veszem. Észre is vettem magamon, míg Zara a műtőben volt, hogy valamivel könnyebben viselem.
Hiába: az évek, meg a rutin...

Megint bonyolódott kicsit az életem. Egészen más úgy két kutyával lenni, hogy házban lakik az ember. Megint más úgy, hogy lakásban ugyan, de abszolút egészséges ebzetekről van szól.
Na most az esti sétát kitoltuk ugye egészen későre. Plusz ha hajnalban meghallom, hogy Sallykém mocorog - mint ma hajnal 4-kor, mikor levittem -, akkor természetesen nem kínozom, hanem leviszem egy gyors pisire.
Ezért aztán alaból kevesebbet, és éberebben alszom.
Döglött vagyok, mint egy kéthetes használt zokni.
De majd beállunk erre szépen.
Mindent megteszek azért, hogy Sallyke ne stresszeljen azon, hogy tartogatnia kell a pisit, leviszem sűrűn.
Milyen jó, hogy földszinten lakunk. :)



Annazara blog

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!