KicsiKözepesNagy

Szigetköz Kupa 2010

Gyorsan elszaladt ez az 5 év! 2006. augusztusában tartotta a Retriever Munkakutya Sportegyesület első retriever versenyét, a Szigetköz Kupát. Ez volt az első olyan nemzetközi színvonalú retriever working test Magyarországon, ami komoly hazai és nemzetközi érdeklődést váltott ki.


Ennek idén 5 éve.

Induláskor és az az elmúlt 5 évben is nagyon sok támogatást kaptunk hazai és külföldi - főként osztrák - barátoktól, versenyzőktől, akik támogatása nélkül - azaz nélkületek, kedves aktív retrieveresek - ma nem tartanánk sehol és nem ünnepelhetnénk a Szigetköz Kupa 5 éves jubileumát sem.

Szeretnénk megköszönni mindezt Nektek, ezért apróságokkal kedveskednénk az 5. Jubileumi Szigetközi Kupa alkalmával:
* megalakuláskor célul tűztük ki a hazai retrieverezés támogatását - ezt szem előtt tartva idén minden gondolkodó, hezitáló jelentkezőt szeretnénk azzal motiválni az 5. Szigetköz Kupán történő részvételre, hogy a Kölyök (Puppy) osztályban ez alkalommal a nevezési díjat 7500 Ft-ról 4500 Ft-ra csökkentjük.
* minden első versenyén részt vevő kutya ajándékot kap, ráadásul az első versenyén résztvevők közül a legeredményesebb kutyának különdíjat adunk.
* minden versenyzőnek apró ajándékkal kedveskedünk már a regisztrációnál.

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!