KicsiKözepesNagy

16. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár

16. Pécsi Utazás Kiállítás és VásárIdőpont: 2011. március 25-27.
Helyszín: Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok (Dr. Veress Endre u. 10.)

Magyarország egyik legnagyobb és legnépszerűbb vidéki turisztikai kiállításának számító Pécsi Utazás Kiállítás 2011-ben 16. alkalommal kerül megrendezésre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és a Fair-Expo Kft. szervezésében.

A 16. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár nyitva tartása:
- március 25. (péntek): 13:00-17:00
- március 26. (szombat): 10:00-18:00
- március 27. (vasárnap): 10:00-17:00

Belépő: 600 Ft/fő

A kiállítás területén felállított színpadon színes programokkal várják a látogatókat.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az egész országból érkeznek kiállítók. Külön érdekesség, hogy több megye jogú város is önálló standdal jelenik meg a rendezvényen. Az előzetes érdeklődések alapján Ausztriából, Horvátországból és Olaszországból is várható turizmussal foglalkozó bemutatkozni vágyó cég.

Természetesen az idei évben is nagy hangsúlyt kapnak a helyi utazási irodák, akik külön is készülnek az egész régióból érkező látogatókkal való találkozásra.

A Magyar Turizmus Zrt. területi marketing igazgatóságai is megjelennek a rendezvényen, nagyobb területen, ahol több helyi vállalkozásnak is biztosítanak bemutatkozási lehetőséget.

A szervező Fair- Expo Kft. egy fakultatív szakmai programot is szervez az ország egész területéről érkező szakemberek részére. Március 25-én, a kiállítás napi zárását követően a szakmai programra jelentkezőknek szakképzett idegenvezető segítségével bemutatják az EKF 3 legnagyobb beruházását. A Kodály Központot, majd a Zsolnay Negyedet, kiemelten a Gyugyi gyűjteményt és a Tudásközpontot.


Pécsi kutyás szálláshely ajánlataink:
Hotel Makár Sport & Wellness
Hotel Mediterrán
Nap Hostel

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!