KicsiKözepesNagy

A fény és az alagút vége

2010. szeptember 9., csütörtök

Húú de sza**ul aludtam.
Hajnal háromkor felébredtem Sallyke mocorgására. Fél tízkor volt az esti séta, na mondom, biztosan pisilnie kell.
Az elmúlt napokban, dacára vesediétának, dacára cukorbeteg-diétának, napközben többször bepislantott.

Drágám azért kibírta fél hatig, visszaaludt szépen. Fél hatkor kimásztam az ágyból Zara mellől, tőle elnézést kértem, amiért most külön megyünk le... De Sallykétől pisit kellett szereznem.

Muris lehetett - szemerkélő eső, sötét, én papucsban, pizsamagatyában, osonok a kutya mögött egy lépéssel, kezemben a félbevágott Carte d'or-os doboz. Első pisinél hülyére vett, mikor aláraktam az edényt, fogta magát és odébb állt. A másodiknál viszont sikerült a művelet, átöntöttem a ganodermás dobozkába, bele egy zacsiba, aztán felmentünk.

Dokihoz csak Zarát vittem, és részben Sallyt ugye - a dobozkába zárva. :)
Zara varratai kint vannak, itt-ott még kenegetésre szorul, most be van kötve, de amúgy minden oké. Holnap tudom vinni infralézerre, az még jót fog tenni a varratnak.
Sally pisivizsgálata érdekes eredményt hozott.

Cukra totál jó. Hanem sok fehérje volt a vizeletében, de nem a kajából származó, hanem valami húgyúti dolog... Nem emlékszem már a felére sem, amit Szabó doki mondott, de hát ha értenék a dologhoz, akkor Zara lábát is én műtöttem volna otthon. :))
A lényeg, hogy lehet egy gyulladás a nagylánynál, úgyhogy kaptunk négy napra való antibiotikumot. Vasárnap reggel pedig újra vinnem kell pisit, és be kell számolnom, van-e javulás.
Ha igen, ha használ az AB, akkor kiegészítjük a kúrát egy tíznaposra.
Hurrá!!
Reménykedem.
Megteszek én bármit, csak jöjjön rendbe...
Doki után gyorsan hazarongyoltam, hogy mielőbb megkaphassa a gyógyszerét. Gyorsan beledugtam egy falat virslibe, hát nem tiltakozott. :)

És hol van már a sípom??? Mondjuk a mai postát még nem néztem.
Az ideiglenes ultrahangos elfogadhatóan szuperál, Zara figyel rá hál' istennek.

Várom már, hogy elengedhessem, hogy fusson egy jót (mármint ennek nem a síp megérkezése a feltétele, hanem hogy a varrat állapota engedje), annyira pörögne szegénykém. :)

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!