KicsiKözepesNagy

Millbeck Hall, Anglia

Az angliai kutyabarát szálláshelyeket bemutató cikksorozatunkban ez alkalommal Millbeck Hallról olvashatnak.

A ház 1592-ben keletkezett, noha azt gondolják róla, hogy ez egy modern újjáépítés dátuma. A ház kétségkívül a legrégibb Underskiddaw településén, és úgy vélték, hogy eredetileg egy Pele-torony volt, ami azért épült, hogy távol tartsa a fosztogató skótokat.

Millbeck Hall igényesen bútorozott és felszerelt, Önt és kutyáit is nagyon szívesen látják. Millbeck Hallt egy luxus menedékhelynek tervezték a kikapcsolódni vágyó házaspárok számára. A szálláshely megfelelő családi összejövetelekre, különleges születésnapokra és évfordulókra is.

A házban egy hatalmas hagyományos farmház konyha található kőburkolatú padlóval, nagykonyhai tűzhellyel, fatüzelésű kemencével és minden tartozékkal, ami elvárható egy rendelésre gyártott tölgyfa asztal körül. Ez a konyha valóban az otthon szíve, evésre-ivásra és élvezetes estékre készült, nem is akarja majd elhagyni.



A régi hombárban egy elegáns nappali szoba áll a vendégek rendelkezésére, boltíves mennyezettel. Helyezze magát kényelembe a fantasztikusan kényelmes bőr kanapékba, a kályhában ropogó tűz mellett. A szobában van egy síkképernyős televízió DVB-T-vel, DVD-vel és térhatású hanggal.

A házban négy tágas dupla hálószoba található. Minden egyes szoba más és más, de mindegyik szoba a legnagyobb lehetne egy kisebb házban. A hálószobák közül kettőhöz zuhanyzós fürdőszoba tartozik, a másik kettőnek egy közös, nagy fürdőszobája van ún. séta zuhannyal és redőnyös fürdőkáddal.

Kívül udvar van kerti bútorokkal és parkolóhelyekkel 4 autó számára.


Még több információért kattintson ide.

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!