KicsiKözepesNagy

Elindultunk!

Egy régi vágyunk teljesülhet be a Kutyasszallasok.hu elindulásával.

Ahogy láthatod (kérjük, engedd meg, hogy mi, kutyások tegeződjünk!) elindult a béta verzió, vagyis az "éles teszt".

Mit jelent a "béta" verzió?
Hogy a háttérben még folynak kisebb javítások, még nem érhető el teljesen minden funkció, még nincs minden oldal teljesen feltöltve, és az adatbázis is folyamatos bővítés alatt áll, hogy a legnagyobb ilyen jellegű website legyen itthon.
De a legfontosabb dolgok működnek, és már most sok szállás és rengeteg hasznos infó elérhető már az oldalon!

Mi ez az oldal?

Az első magyarországi, kutyás vendégeket is fogadó szálláshelyeket közvetítő portál. Egyszerűbben: egy belföldi utazási oldal nekünk, kutyásoknak.

De ennél azért lényegesen több lesz! Nem a ma oly divatos közösségi oldalt akartunk csinálni (abból van épp elég), hanem egy oldalt egy közösségnek. Egy olyan közösségnek, ahol a kutya családtag. Egy olyan közösségnek, amely velünk együtt idővel tenni szeretne egy "kutyabarátabb" Magyarországért.

Igen, vannak terveink! Lehetőségeinkhez mérten javítani, (re)formálni szeretnénk a szállásadók, egyéb vendéglátók, más szolgáltatók és persze a kutyatartók "életét", életterét, hogy valamennyiünknek jobb legyen.

Lesznek persze nyereményjátékok, versenyek kutyáknak, gazdiknak, szállásoknak, vendéglátóknak, de sok más is!

Az aktuális dolgokról, akciókról, fejleményekről mindig beszámolunk itt az oldalon, a hírlevelünkben (amire már most fel tudsz iratkozni itt), és egyéb csatornákon, amikről szintén hírt adunk.

Addig is, kérjük, használd az oldalt, teszteld, mondd el véleményed, tapasztalatod, ajánld (kutyás) ismerőseid figyelmébe, mi pedig igyekszünk minden hasznos visszajelzést figyelembe venni, az esetleges hibákat kijavítani.

Reméljük, Neked ez az oldal lesz a(z egyik) KEDVENC HELYED!

És, hogy miért is készült ez az oldal? Erről itt olvashatsz további részleteket.

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges!